søndag 8. november 2009

Kriterier for å starte hjemmebasert bedrift innen internett markedsføring

Dette markedet overtar mer og mer for tradisjonelle produkter, som eksempel, Herbalife og Tupperware. Det er blitt et enormt marked for Internet Marketing (markedsføring på internett). Kan man tjene penger på Internet Marketing med å jobbe hjemmefra?

Er man seriøs , Motivert og engasjert, da er svaret er definitivt ja. Det krever en god porsjon egeninnsats av deg selv. Det første som må gjøres er å sette en del kriterier som må oppfylles før man går i gang med internett basert markedsføring hjemmefra.

- Du må være Motivert, engasjert og ha et sterkt ønske og om at man skal klare å tjene penger på dette. Det er et stort marked og du ønsker jo at det skal vare i flere år.

- Man må markedsføre produkter og tjenester som gir høy provisjon. Ikke begynn med noe som må selges for eks. 500 kroner og du sitter igjen med 50 for jobben.

- Ikke start med markedsføring hvis du ikke har penger til overs som du kan investere. Ved å starte med markedsføring, så er jo poenget å tjene penger og drive sin egen virksomhet hjemmefra. Markedsføring / annonsering av produkter koster penger, men det finnes også gratis og lavkost steder man kan annonsere.

- Sett opp budsjetter på hva du kan bruke på annonsering og drift av ditt system. Det er viktig at produktet du skal markedsføre er unikt og ikke markedsføres overalt. Ikke sats på en "ny" vitaminpille, et slankeprodukt eller treningsapparater som det allerede finnes tusenvis av over hele verden.

- Rett deg mot en bedrift som har et enkelt automatisert markedsføringssystem tilgjengelig og som er enkelt å sette opp.

- Pass på at systemet er velfungerende og sørg for at du vil få en garanti på at du vil bli fulgt opp med støtte og trening.

Ta hensyn til alle kriteriene ovenfor hvis man har et ønske om å starte en lønnsom virksomhet. Jeg håper dette gir svar på en del spørsmål du som leser har og at du finner det du leter etter. Det å drive markedsføring hjemmefra er ikke noe man bare starter opp og tror det går av seg selv. Det krever innsats og da kan du jo starte din egen bedrift som blir en pådriver for din innsats. Nå når finanskrisen er over oss og folk flest blir usikre på om arbeidsplassene deres forsvinner, søker mange mennesker til denne måten å tjene penger på.

Nina og Trond

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar